HANDELSBETINGELSER og PRIVATLIVSPOLITIK

Du handler med:

Kit Couture ApS
Frederiksberg Alle 42B
DK-1820 Frederiksberg C

Tlf: +45 3164 0200
E-mail: hey@kitcouture.dk

Etableringsår: 2013
CVR: 35403787

Bank: Nykredit Bank (reg. nr. 5490 konto 0920426)
IBAN-nummer: DK0654900000920426
BIC-kode/SWIFT-adresse: NYKBDKKK

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK).


1. ANSVAR

Handel på Kit Couture ApS kan kun finde sted, hvis du erklærer dig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Kit Couture ApS.


2. ORDREBEKRÆFTELSE OG BETALING

Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en e-mail med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. 

Betalingen kan ske med Dankort, VISA, VISA/Electron og Mastercard eller MobilePay. Der pålægges ikke gebyr for betalingskort. Vi anvender en sikker tredjepart til at forestå transaktioner.

Beløbet hæves først på dit kort, når varene sendes fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, som du har godkendt ved købet.


3. LEVERING

Leveringstiden er normalt fra 3 til 5 hverdage i Danmark, og op til en uge til udlandet. Du vil modtage en e-mail fra os, når varen er afsendt.  Levering sker med GLS i Danmark. Du kan også vælge at afhente din bestilling i vores butik, som ligger på Frederiksberg Allé 42B, 1820 Frederiksberg C.

Med GLS vil der blive leveret til den valgte GLS pakkeshop, eller til hjemme-adressen, hvis GLS privatlevering er valgt. 

Kit Couture ApS påtager sig intet ansvar for den ekstra ulejlighed, som modtageren måtte have med evt. afhentning af varerne. 

Modtageren er forpligtet til at se efter, at varen leveres i ubrudt emballage. Såfremt dette ikke er tilfældet, er modtageren forpligtet til at foretage gennemsyn af det leverede sammen med buddet. Såfremt der er mangler, skal der klages til transportøren, hvorefter Kit Couture Aps hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler.

Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig, at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks - og senest inden otte dage - at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til Kit Couture ApS på e-mail hey@kitcouture.dk. Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare, såfremt varen er taget i brug.


4. FORSENDELSESUDGIFT

Levering med GLS i Danmark koster DKK 35,00 (GLS Pakkeshop), mens levering hjemme koster DKK 50,00 (GLS Privatlevering). Handler du for mere end DKK 750,00 inkl. moms, er leveringen gratis. 

Forsendelsesudgiften til udlandet koster 48 kr. / 7 Euro.


5. FAKTURA

Fakturaen bliver tilsendt med e-mail.


6. RETURNERING AF VARER / FORTRYDELSESRET

Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos Kit Couture ApS. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den/de bestilte varer, kan du sende dem tilbage senest 14 kalenderdage efter modtagelsen (leveringsdagen) og få pengene retur jf § 18, stk. 1 i Forbrugeraftaleloven.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du meddele dette skriftligt til:

Kit Couture ApS
Frederiksberg Alle 42B
DK-1820 Frederiksberg C

Tlf.: +45 3164 0200
E-mail: hey@kitcouture.dk

Det skal ske inden fristens udløb, og produkterne skal tilbageleveres til Kit Couture senest 14 dage efter, at meddelelsen om fortrydelse er afgivet.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular (som du finder her), men det er ikke obligatorisk. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse.

Hvis du returnerer en vare, står du selv for omkostningen ved at fremsende varen til Kit Couture ApS' returadresse.

Reklamationsvarer, der ikke sendes franko til Kit Couture ApS, vil blive afvist.


7. BETINGELSER FOR RETURNERING

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Da original-emballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt at gemme emballagen til, at du er sikker på, at du vil beholde varen.

Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i vores fysiske butik.

Hvis du har taget varen i brug ud over, hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.


8. RETURNERINGSFRIST

Varer kan returneres op til 30 dage efter modtagelse, jævnfør returneringsbetingelserne i punkt 7.


9. RETURNERINGSANVISNING

Varen sendes til følgende adresse:

Kit Couture ApS
Frederiksberg Alle 42B
DK-1820 Frederiksberg C

Tlf.: +45 3164 0200
E-mail: hey@kitcouture.dk

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afvist varen.


10. FORSENDELSESUDGIFTER VED TILBAGELEVERING

Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden med mindre returneringen skyldes en fejl fra Kit Couture Aps' website.


11. REFUNDERING

Beløbet krediteres det betalingskort, som du anvendte ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Beløbet tilbageføres til din bankkonto. Pengene vil være på dit kort seneste 14 dage efter modtagelse af returvaren.


12. REKLAMATIONSRET

Når du handler hos Kit Couture ApS, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Kit Couture ApS
Frederiksberg Alle 42B
DK-1820 Frederiksberg C

Tlf.: +45 3164 0200
E-mail: hey@kitcouture.dk

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, hvis ikke vi sender en returlabel.

Kan vi ikke blive enige om behandling af reklamationen, kan du evt. indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan indgive din klage via www.forbrug.dk


13. FEJL

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer vi selvfølgelig forsendelsesomkostningerne både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen.

Skriv en e-mail til vores kundeservice på hey@kitcouture.dk med dine portoudgifter samt et bankkontonummer, hvortil dit udlæg kan overføres. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret varen. 

Pakker sendt til Kit Couture ApS pr. efterkrav vil blive nægtet modtagelse.


14. KREDITPERIODE, BETALINGSKORT

Så snart vi har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter skal opgøre din konto. Der kan gå op til nogle uger, inden beløbet igen er disponibelt på din konto.


15. FARVER OG STØRRELSER

Vi påtager os ikke ansvar for mindre afvigelser i farver eller i størrelser på vores website. Dette bliver ikke betragtet som en online fejl fra Kit Couture ApS' side og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen. Ej heller vejledning pr. e-mail om størrelser mv. fra Kit Couture ApS, kan påberåbes som en online fejl fra Kit Couture ApS' side, og kan ikke føre til refusion af fragtomkostninger i forbindelse med en eventuel ombytning.


16. SIKKERHED VED KØB

Det er fuldkommen sikkert at handle hos Kit Couture ApS. Vores servere benytter en krypteringsteknologi, der hedder SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at det kun er vores computere, der kan aflæse informationerne på dit betalingskort. Når vores sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos os.

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer.

Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.


17. VARESPECIFIKATIONER

Kit Couture ApS påtager sig intet ansvar for, at mål og vægt stemmer overens med kundens egne målinger. De opgivne vægt og mål på vores site, er producenternes eller vores designeres angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder vores almindelige returneringsfrist jf. punkt 8.


18. PERSONDATAPOLITIK

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå aftale med os på Kit Couture ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

* Navn
* Adresse
* Telefonnummer
* E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Kit Couture ApS og opbevares i fem år efter handelen, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

De ansatte hos Kit Couture ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Kit Couture ApS er CEO Line Rix.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Kit Couture ApS videregives til 3. part til brug for gennemførsel af købet, og sælges på ingen måde videre til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos Kit Couture ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter "Persondataloven" og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettes til Kit Couture ApS via e-mail hey@kitcouture.dk.

Cookies
På www.kitcouture.dk og www.kitcouture.eu anvendes der cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan du gør det, afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en log-statistik på www.kitcouture.dk og www.kitcouture.eu, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra - og hvor på websitet, det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere www.kitcouture.dk og www.kitcouture.eu.

Betaling
Ved kortbetaling opbevarer vi ikke dine kortoplysninger. Disse gemmes hos tredjeparter, som i forbindelse med deres europæiske banklicens, er pålagt at opbevare oplysningerne under skærpede sikkerhedsvilkår. Dine betalingsoplysninger opbevares, så længe tredjeparten har tilladelse til det - eller er forpligtet til det via lovgivningen. Se mere omkring betalingsbetingelser ovenfor. 

KIT NYT 
Vi anvender din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve og anden direkte markedsføring i overensstemmelse, men kun når du har givet dit samtykke hertil. Du kan til enhver tid  trække dit markedsføringssamtykke tilbage. Det gør du ved at afmelde dit KIT NYT nederst i nyhedsbrevet - eller ved at sende en mail til hey@kitcouture.dk.

MIT KIT
Ved oprettelse af dit medlemskab af MIT KIT, oplyser du din mail-adresse og et password. Vi beholder alle oplysninger for din profil på MIT KIT, da dette er nødvendigt for at levere og forbedre vores service (MIT KIT) til dig. Vi registrerer automatisk alle køb, som du foretager. Du har til enhver tid mulighed for at bede om, at din profil på MIT KIT bliver lukket. Det kan du gøre ved at skrive til hey@kitcouture.dk. 


-------

Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hey@kitcouture.dk eller +45 3164 0200!

Ryd Alt

Dine favoritter

MIT KIT

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

EKSISTERENDE BRUGER

Er du allerede bruger, kan du logge dig ind her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×