Vores materialer

Vi vægter kvaliteten meget højt, så du er sikker på at få et smukt resultat. Derfor er alle vores garner og materialer nøje udvalgte blandt de bedste samarbejdspartnere i ind- og udland.

GARNER

Vi har en række forskellige garner, som vi bruger til strik, hækling og broderi. Garnerne er alle naturmaterialer, så de føles gode mod huden og farverne står smukt og ægte. Nedenfor kan du se dem alle og under hver variant læse mere - og se hvilke modeller, som er strikket i den pågældende kvalitet.

alt-text

Alpaka Garn

Om alpaka garnet

Denne garnkvalitet evner både at være meget blød og samtidig dejlig lun. Den færdige model falder smukt og elegant omkring kroppen. Fiber: 100% alpaka.

læs om Alpaka Garn

Highland Garn

Om highland garnet

Denne garnkvalitet er et garn som egner til mange ting. Alt fra flerfarvet strik til strukturstrk - eller bare glatstrik. Garnet er også egnet til både voksne og børn, da det ikke kradser. Garnet ligger dejligt i hånd og giver en god strikkeoplevelse. Fiber: 100% Peruvian Highland uld.

læs om Highland Garn

Highland Mini Garn

Om Highland Mini garnet

Denne garnkvalitet xx Fiber: 100% ren uld

læs om Highland Mini Garn

Merino Garn

Om merino garnet

Vores Merino Garn er fire-trådet kamgarn spundet af 80% langfibret merinould (superwash-behandlet) og 20 % nylon. Nylon indgår i garnet for at sikre en god slidstyrke, så garnet kan bruges til modeller, som kræver lidt mere robusthed. Merinoens farver er klare og matcher hinanden på kryds og tværs. Fiber: 80% Merino og 20% Nylon

læs om Merino Garn

MIT KIT

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

EKSISTERENDE BRUGER

Er du allerede bruger, kan du logge dig ind her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×