OM KIT COUTURE

Kit Couture er sat i verden for at give dig et smukt og inspirerende tilbud til din kreative fritid. Vores grundidé er at levere et samlet kit med alt, hvad du skal bruge til at komme i gang med dit unikke håndarbejde. Deraf vores navn: Kit Couture.

Mere om Kit Couture

At beskæftige sig med håndarbejde har så mange fordele - alt fra at det er bæredygtigt, tilfredsstillende og sjovt at skabe sit eget tøj, til at det er meditativt og sundt for krop og sjæl. Vores ambition er at skabe design til strik, hækling og broderi, som er interessant og nyskabende. Og også at motivere dem, der ikke tidligere har lavet håndarbejde til at komme i gang og få fornemmelsen af skaberglæde samt få et indblik i en spændende verden.

alt-text
Kit Couture

En af Kit Coutures vigtige grundpiller er selve designprocessen. Vi bruger mange ressourcer på at udvikle unikke designs, som er baseret på et koncept eller en historie. Designet må dog aldrig mere indviklet, end at vi er sikre på, at du kommer sikkert i hus med dit håndarbejde.

KOM OG BESØG OS!

Kit Couture

Vores butik er overvejende en online butik, men vi har selvfølgelig også en fysisk butik, hvor du kan komme og se alle vores modeller. Og ikke mindst mærke alle garnkvaliteterne. 

Vores adresse er Frederiksberg Allé 42B, 1820 Frederiksberg, som er placeret midt i København. 

Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 10 og 17. TEAMET BAG

Line Rix

Founder Line Rix

Tine Winther

Designer Tine Winther

Rachel Søgaard

Designer og underviser Rachel Søgaard

MIT KIT

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

EKSISTERENDE BRUGER

Er du allerede bruger, kan du logge dig ind her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×