Om OS

test

Vores design bygger på den skandinaviske designtradition krydret med det bedste og mest inspirerende fra den danske modeverden. Vores kits indeholder alt, som du skal bruge til dit håndarbejde, så du kommer hurtigt i gang. Med vores digitale tools kommer du sikkert i mål med et resultat, som du har lyst til at tage på eller vise i dit hjem.

sadasd sadasdasd

HÅNDARBEJDE
Vi udvikler kits indenfor alle førende håndarbejder. Vi startede med strik, som er den mest anvendte håndarbejdstype. Det blev efterfulgt af broderi, mens andre håndarbejds-genre følger i de kommende år.

DESIGN
Vores ambition er at tilbyde unikt design skabt af de førende designere. Designet skal rumme både stilsikre modeller, men også modeller, som du kan skabe med dine egne hænder. Vi vil også give mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på dit valg, så du er med i designprocessen.

KVALITET
Alle vores produkter og vores service skal være synonym med høj kvalitet. Vi vælger nøje vores samarbejdspartnere ud fra ønsket om unik kvalitet, hurtig leverance og en etisk produktion. 

HVEM ER VI
Idéen til Kit Couture blev skabt i sommeren 2013, og Kit Couture åbnede sin første webshop i december 2014. Kit Couture ejes af Creative Organisations.

TEAMET BAG KIT COUTURE
Kit Couture består af et fast team, som arbejder sammen med et stort netværk af designere.

TEMAET

Line Rix

Founder Line Rix

Designkoordinator Nina Bork

MIT KIT

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

EKSISTERENDE BRUGER

Er du allerede bruger, kan du logge dig ind her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×