Molla Mills

Molla Mills

Inspirationen til kollektionen for Kit Couture fik Molla Mills under en rejse til Latinamerika, hvilket resulterede i tre styles - Rosala, Kimito og Seili. Alle tre styles hækles i teknikken flerfarvehækling. Til den ene af de tre styles - Rosala - er der også udviklet to kits til broderi.

læs om Molla Mills

Lærke Bagger

Lærke Bagger

Lærke er uddannet inden for tekstil med strik som speciale fra Designskolen i København. Lærke strikdesign er kendetegnet ved at udfordre de klassiske strikteknikker kombineret med, at hun bruger farver og materialer i nye og innovative kombinationer.

læs om Lærke Bagger

HVASS&HANNIBAL

HVASS&HANNIBAL

HVASS&HANNIBALs fantastiske designunivers er karakteriseret ved unikke kompositioner baseret på en illustrativ tilgang kombineret med en skarp farvesans. De udvikler nyskabende designprojekter og har prominente kunder som blandt andre Apple og Marimekko på deres kundeliste.

læs om HVASS&HANNIBAL

Anden Omgang

Anden Omgang

Vi har i samarbejde med ANDEN OMGANG designet den skønne Ammassailk Sweater, hvor en del af garnet er lavet ud af Kit Coutures garnrester. Garnet "Reused" er et 100% håndlavet garn produceret af garnrester - lige fra sammensætning af fibre og farver, til klargøring, opkradsning og endeligt at spinde fibrene om til et nyt garn. Derfor er hvert eneste garnnøgle unikt!

læs om Anden Omgang

Iben Høj

Læs mere om Iben Høj

Iben Høj har, siden hun tog sin kandidat fra University of Brighton, arbejdet som modedesigner med speciale inden for maskinstrik. Hendes designstil er kendetegnet af smukke og afbalancerede farvesammensætninger kombineret med feminine pasformer.

læs om Iben Høj

Siff Pristed

Siff Pristed

Siff er en designer i særklasse, især når det gælder farvekombinationer og overflader/strukturer. Det kommer især til udtryk i de to sweatre, som hun netop har designet for Kit Couture. De to sweatre hedder Fyn og Gotland.

læs om Siff Pristed

MARIE WILLUMSEN

Marie Willumsen

Marie har et særligt designtalent, når det kommer til design, som skal applere til børn og barnlige sjæle. Vi har omsat Maries søde skister til både broderi og hækling.

læs om MARIE WILLUMSEN

Marianne Nørbo

MARIANNE NØRBO

Strikdesigner Marianne Nørbo mestrer teknikker, farver, materialer og moderne pasformer. Marianne har designet tre styles til Kit Couture - Enø, Bogø og Gavnø.

læs om Marianne Nørbo
Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×