Marianne Nørbo

MARIANNE NØRBO

Strikdesigner Marianne Nørbo mestrer teknikker, farver, materialer og moderne pasformer. Marianne har designet tre styles til Kit Couture - Enø, Bogø og Gavnø.

læs om Marianne Nørbo

HVASS&HANNIBAL

HVASS&HANNIBAL

HVASS&HANNIBALs fantastiske designunivers er karakteriseret ved unikke kompositioner baseret på en illustrativ tilgang kombineret med en skarp farvesans. De udvikler nyskabende designprojekter og har prominente kunder som blandt andre Apple og Marimekko på deres kundeliste.

læs om HVASS&HANNIBAL

Lærke Bagger

Lærke Bagger

Lærke er uddannet inden for tekstil med strik som speciale fra Designskolen i København. Lærke strikdesign er kendetegnet ved at udfordre de klassiske strikteknikker kombineret med, at hun bruger farver og materialer i nye og innovative kombinationer.

læs om Lærke Bagger

Iben Høj

Læs mere om Iben Høj

Iben Høj har, siden hun tog sin kandidat fra University of Brighton, arbejdet som modedesigner med speciale inden for maskinstrik. Hendes designstil er kendetegnet af smukke og afbalancerede farvesammensætninger kombineret med feminine pasformer.

læs om Iben Høj

Siff Pristed

Siff Pristed

Siff er en designer i særklasse, især når det gælder farvekombinationer og overflader/strukturer. Det kommer især til udtryk i de to sweatre, som hun netop har designet for Kit Couture. De to sweatre hedder Fyn og Gotland.

læs om Siff Pristed
Ryd Alt

Dine favoritter

MIT KIT

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

EKSISTERENDE BRUGER

Er du allerede bruger, kan du logge dig ind her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×