HVASS&HANNIBAL

HVASS&HANNIBAL er nogle af Danmarks dygtigste grafiske designere, som er vant til arbejde på tværs af medier. Designduoen har designet fem styles til Kit Couture, som er Langeland, Udo, Atow, Hirsholm og Rott.

HVASS&HANNIBAL's fantastiske designunivers er karakteriseret ved unikke kompositioner baseret på en illustrativ tilgang kombineret med en skarp farvesans. De udvikler nyskabende designprojekter og har prominente kunder som blandt andre Appel og Marimekko på deres kundeliste.

HVASS&HANNIBAL arbejder i kollektionen for Kit Couture på tværs af strik, broderi og tunesisk hækling og tilfører håndarbejdet nye dimensioner med deres farverige, stramme kompositoriske design. 

Der er fem mønstre i kollektionen: Langeland, Udo, Rott, Hirsholm og Atow - fordelt på 11 modeller.

De to designere - Nan Na Hvass og Sofie Hannibal - der tilsammen udgør HVASS&HANNIAL, er begge uddannet fra Designskolen i København i visuel kommunikation tilbage i 2012. 

Designduoen har kendt hinanden siden 2G - og har samarbejdet om mange typer af design- og kunstprojekter igennem de seneste 20 år.

MODELLER af HVASS&HANNIBAL

Ryd Alt

Dine favoritter

MIT KIT

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

EKSISTERENDE BRUGER

Er du allerede bruger, kan du logge dig ind her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×