FORSENDELSE

Vi sender inden for 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med dit håndarbejde.

Returnering
Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb hos Kit Couture. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den/de bestilte varer, kan du sende dem tilbage og få pengene retur eller byttet til et andet produkt. Der er ingen frist for returnering.

Du kan bytte et samlet kit, hvis det ikke er taget i brug. Hvis du er påbegyndt kittet og vælger ikke at gøre det færdigt, er du altid velkommen til bytte de ubrugte garnnøgler, men ikke resten af kittet såsom opskrift, knapper etc.

Ved returnering skal du altid fremvise en kvittering eller ordrebekræftelse.

Hvis du returnerer en vare som følge af defekt eller anden reklamation, refunderer vi dine omkostninger ved at fremsende varen til Kit Coutures returadresse, såfremt reklamationen accepteres. Vi betaler portoen for at sende den udbedrede eller nye vare tilbage til dig.

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×