GUIDE: FÅ UNDERHOLDNING TIL DIT HÅNDARBEJDE!

Håndarbejde bliver oftest endnu mere hyggeligt med god lyd i ørerne. Det kan både være i form af skøn musik eller en spændende podcast.

Vi elsker god musik og hyggelige podcast! Derfor har vi nu samlet Kit Coutures yndlingsplaylister ét sted, så du kan lytte med. Derudover kan du også finde links til podcasts med Kit Couture.

alt-text

KIT COUTURES PLAYLISTER

PODCASTS MED KIT COUTURE

MENS VI STRIKKER

Der er ikke så mange podcasts inden for håndarbejde, men der findes en rigtig god – og det er den danske podcast ”MENS VI STRIKKER” – som vi er store fans af!

Denne podcast har forskellige temaer på programmet inden for strikkens verden. Idékvinderne og producenterne af podcasten er disse tre seje kvinder – Trine Gadeberg, Christiane Gjellerup Koch og Ditte Hansen.

I denne udgave af MENS VI STRIKKER har de tre strikkeglade kvinder besøgt os i vores designstudio, hvor vi fik en rigtig god snak om iværksætteri, strikkens betydning, trends og meget andet.

DESIGNMARCH

Vores design manager Tine Winther deltog i maj 2021 i en podcast med Kristín Brynja Gunnarsdóttir and Ásta Stefánsdóttir i forbindelse med DesignMarch festivalen.

 

Formålet med podcasten var at samle designere fra Island og de Nordiske hovedstæder og have en spændende samtale om moderne strik og design.

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×