Kit School

Med Kit School er det vores ambition at tilbyde alle, der interesserer sig for håndarbejde, den viden, der skal til, for at du dels bliver dygtigere, dels kommer sikkert i mål med dine håndarbejdsprojekter.

Sådan kommer du i gang
Hvis du ikke har lavet håndarbejde i mange år, måske ikke siden at du gik i skole, kan det ofte være en anelse uoverskueligt at skulle komme i gang. Men det er der råd for!

Kit School tilbyder i første omgang en lang række guides til strik. Senere udbygger vi skolen med guides til hækling, broderi, syning etc.

Du finder vores KIT SCHOOL på YOUTUBE.

LÆR AT STRIKKE

Et af de mest udbredte håndarbejder er strik - som også er et af de ældste. Det er meget fascinerede, hvad man kan skabe med to pinde og et par bundter garn. Det er kun fantasien og kreativiteten, der sætter grænsen. I dag er strik et håndarbejde, som findes i hver en afkrog af verden. Der strikkes på de legendariske strikkecaféer i San Francisco, hos de lokale koner på Færøerne eller i fællesskab med cool hipsters i Berlin.

DET BASALE

Hvis du blot mestrer nogle få basale strikke-teknikker, kan du hurtigt komme i gang med en masse spændende projekter. Hvis du gennemgår nedenstående guides og forsøger dig med hver teknik, er du klar til at strikke mange forskellige modeller. I vores shop kan du til en begyndelse vælge de modeller, der er mærket med "Begynder".

Begynder

Når du er igennem de basale guides ovenfor, er du klar til at gå videre med de teknikker, som du vil få brug for, når du skal i gang med de modeller, der er mærket med "Begynder".

STRIKKETEKNIKKER

Disse guides er forskellige strikteknikker eller mønstre, som giver dine strikkemodeller liv og karakter.

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×