KIT XMAS

Julen nærmer sig med hastige skridt. Så er nu er det tid til at tænke på julegaver - og ikke mindst alle de ting, som julen kan pyntes med. Vi har mange styles at vælge imellem - såsom Aluk, Baggen, Storgraut og Öland, der blandt andet er designet med mønstre inspireret af klassiske julemotiver i smukke matchende farver. Vores juletema spænder over julesweatre, nissehuer, julestrømper og julekugler.

ÅRETS ADVENTSKALENDER

Vi har i dette efterår været en tur i julemandens værksted og designet to spændende adventskalendere til dig, der gerne vil krydre julemåneden med selvforkælelse, strik og mange overraskelser! ... men du skal være hurtig, da vi kun har et begrænset antal!

alt-text

KIT COUTURE ADVENTSKALENDeRE

Du kan vælge mellem to typer af kalendere alt efter hvor meget selvforkælelse, du har lyst til. 

DEN LUKSURIØSE ADVENTSKALENDER
Den Luksuriøse Adventskalender er til dig, der elsker strik og skønne overraskelser. Denne adventskalender indeholder fire kits med skønne kvalitetsgarner såsom Lama, Merino og Alpaca.

DEN EKSKLUSIVE ADVENTSKALENDER​
Ønsker du at forkæle dig selv ekstra meget med strik og lækkert tilbehør, kan du vælge den Eksklusive Adventskalender, som indeholder fire strikkekits med luksusgarner såsom Blow, Kid Mohair, Silk Linen - og ikke mindst Cashmere.

Vi har udviklet alle kits i to farveuniverser, så du blot skal tage stilling til, hvilket du synes bedst om – New Nordic eller Colorful Copenhagen!

MEGET MERE JULESTRIK!

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×