Efterårs- og vinterkollektion 2021

Velkommen til vores efterårs- og vinterkollektion 2021!

Dette års efterårs- og vinterkollektion er designet med inspiration fra sporty vinteraktiviter, optimistiske retrofarver, striber, strukturer og nye fortolkninger af klassisk flerfarvestrik.

Kollektionen har fem temakollektioner, som favner det farverige og mønstrede, såvel som det mere simple og enkle, der prydes af smukke tekniske detaljer.

I kollektionen har vi mixet farver og garner for at skabe unikke styles og modeller, som du kan lave. Derudover har vi designet kits til alle sværhedsgrader, således at så mange som muligt får muligheden for at give sig i kast med et smukt og sjovt håndarbejde.

Udover at introducere nye temakollektioner har vi også videreudviklet nogle af vores Kit Couture klassikere, så du kan se frem til bestsellere i nye fortolkninger.

Vi håber, at du kan finde inspiration til dit næste håndarbejdsprojekt i denne kollektion!

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×