Vores materialer

Vi vægter kvaliteten meget højt, så du er sikker på at få et smukt resultat. Derfor er alle vores garner og materialer nøje udvalgte blandt de bedste samarbejdspartnere i ind- og udland.

GARNER

Vi har en række forskellige garner, som vi bruger til strik, hækling og broderi. Garnerne er alle naturmaterialer, så de føles gode mod huden og farverne står smukt og ægte. Nedenfor kan du se dem alle og under hver variant læse mere - og se hvilke modeller, som er strikket i den pågældende kvalitet.

alt-text

Alpaca Garn

Om Alpaca Garnet

Vores Alpaca Garn er en tre-trådet, ren alpaka. Fibrene kommer fra alpakaer, som tilhører lamaerne, som er en del af kamel-familien. Alpakaerne lever på sletterne i Sydamerika. Garnet fås i 50 grams nøgler og strikkes på pinde 2,5- 3,5 mm. Fibre: 100% alpaca.

læs om Alpaca Garn

Blow Garn

Om Blow garnet

Blow er oplagt til bluser og cardigans. Garnet er produceret unikt til Kit Couture i det nordlige Italien. Garnet fås i 50 grams nøgler og strikkes på pinde 5,5 mm. Fibre: 37% alpaca, 26% uld, 2% viscose og 35% polyamide

læs om Blow Garn

Cashmere Garn

Om Cashmere Garnet

Cashmere garnet stammer fra cashmere geden, som lever i Monogoliet. Vores Cashmere Garn bliver produceret og leveret fra Italien. Fibre: 100% cashmere.

læs om Cashmere Garn

Cotton Garn

Om Cotton Garnet

Vores bomuldsgarn har en smuk, blød overflade og fås i et væld af smukke farver. Garnet fås i 25 grams nøgler og hækles med hæklenål/strikkepinde 3 til 4. Fibre: 100% bomuld.

læs om Cotton Garn

Highland Garn

Om highland garnet

Vores Highland Garn er en fire-trådet uldgarn. Fibrene kommer fra højlandsfårerne i Peru. Fibre: 100% ren uld.

læs om Highland Garn

Highland Mini Garn

Om Highland Mini garnet

Denne garnkvalitet er en skøn uldkvalitet, som strikkes på pinde 3,5 til 4 mm. Highland Mini er meget velegnet til flerfarvestrik- eller hækling og strukturer. Fibre: 100% ren uld.

læs om Highland Mini Garn

Island Garn

Om Island Garnet

Garnet er produceret på det skønne Island, og er af 100% uld. Garnet fås i 100 grams nøgler og strikkes på pinde 6-7, så det går hurtigt med denne kvalitet! Fibre: 100% ren uld.

læs om Island Garn

Kid Mohair Garn

Om Kid Mohair garnet

Kid Mohair garnkvaliteten er fnuglet og et oplagt garn at mikse med andre garnkvaliteter. Fibre: 70% super kid mohair og 30 % mulberrysilke.

læs om Kid Mohair Garn

Lama Garn

Om lama garnet

Vores Lama Garn er et kvalitetsgarn med en kombination af lama og uld. Fiber: 50% lama og 50% højlandsuld fra Peru.

læs om Lama Garn

Merino Garn

Om merino garnet

Vores Merino Garn er fire-trådet kamgarn spundet af 80% langfibret merinould (superwash-behandlet) og 20 % nylon. Nylon indgår i garnet for at sikre en god slidstyrke, så garnet kan bruges til modeller, som kræver lidt mere robusthed. Merinoens farver er klare og matcher hinanden på kryds og tværs. Fiber: 80% Merino og 20% Nylon

læs om Merino Garn

Shimmery Garn

Om Shimmery garnet

Vores Shimmery Garn er et smukt garn af 80% viscose og 20% metallic polyester. Fiber: 80% viscose, 20% metallic polyester

læs om Shimmery Garn

Shiny Cotton Garn

Om Shiny Cotton Garnet

Vores merceriseret bomuldsgarn har en smuk, blød overflade og fås i et væld af smukke farver. Shiny Cotton garnet er velegnet til alle former for hækling, men fungerer også rigtig godt til strik. Garnet fås i 50 grams nøgler og hækles/strikkes på nål/pinde 2,5 til 4, og består af 100% merceriseret bomuld.

læs om Shiny Cotton Garn

Silk Linen Garn

Om Silk Linen Garnet

Vores Silk Linen er en skønt garn, som egner sig ideelt til forår og sommer. Garnet er en blanding af råhvid silke  med indfarvet hør i smukke, lyse farver. Det melerede udtryk gør garnet meget velegnet til ensfarvede modeller. Garnet fås i 50 grams nøgler, og består af 30% silke og 70% hør

læs om Silk Linen Garn

Tweed Garn

Om Tweed garnet

Tweed Garnet er et-trådet garn, og kvaliteten består af 40% lama, 40% peruviansk højlandsuld og 20% viscose.

læs om Tweed Garn

Uldbroderigarn

Om Uldbroderigarnet

Denne broderigarnkvalitet passer særdeles godt til eksempelvis korssting og stramaj.

læs om Uldbroderigarn

Natur Garn

Om Natur garnet

Natur garnet egner sig rigtig godt til alle former for chunky strik såsom huer, halstørklæder og sweatre. Det er også velegnet til at blande med andre garner såsom Kid Mohair. Fiber: 100% uld.

læs om Natur Garn
Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×