Vores materialer

Vi vægter kvaliteten meget højt, så du er sikker på at få et smukt resultat. Derfor er alle vores garner og materialer nøje udvalgte blandt de bedste samarbejdspartnere i ind- og udland.

GARNER

Vi har en række forskellige garner, som vi bruger til strik, hækling og broderi. Garnerne er alle naturmaterialer, så de føles gode mod huden og farverne står smukt og ægte. Nedenfor kan du se dem alle og under hver variant læse mere - og se hvilke modeller, som er strikket i den pågældende kvalitet.

alt-text

Alpaka Garn

Om alpaka garnet

Denne garnkvalitet evner både at være meget blød og samtidig dejlig lun. Den færdige strik falder smukt og elegant omkring kroppen. Fiber: 100% alpaka.

læs om Alpaka Garn

Blow garn

Om Blow garnet

Vores Blow garn er ny type garn, som er karakteriseret ved dets mange fine nuancer. Garnet har fylde og struktur, så det egner sig særdeles godt til ensfarvede modeller. Blow er oplagt til alle former for strikket beklædning. Garnet er produceret til Kit Couture i det nordlige Italien. Garnet fås i 50 grams nøgler og strikkes på pinde 5,5 mm, og består af 37% alpaka, 26% uld, 2% viscose og 35% polyamide.

læs om Blow garn

Cashmere Garn

Om Cashmere Garnet

Denne garnkvalitet er det mest luksuriøse garn, som du kan forestille dig. Cashmere garnet stammer fra cashmere geden, som lever i Monogoliet. Vores Cashmere garn bliver produceret og leveret fra Italien. Fiber: 100% Cashmere

læs om Cashmere Garn

Cotton Garn

Om Cotton Garnet

Vores bomuldsgarn har en smuk, blød overflade og fås i et væld af smukke farver. Cotton garnet er velegnet til hækling og strik - og især modeller, som skal bruges interiør såsom karklude og håndklæder. Garnet fås i 25 grams nøgler og hækles med hæklenål/strikkepinde 3 til 4, og består af 100% bomuld.

læs om Cotton Garn

Highland Garn

Om highland garnet

Vores Highland Garn er en fire-trådet uldgarn. Fibrene kommer fra højlandsfårerne i Peru. Fiber: 100% Peruvian Highland uld.

læs om Highland Garn

Highland Mini Garn

Om Highland Mini garnet

Denne garnkvalitet er en skøn uldkvalitet, som strikkes på pinde 3,5 til 4 mm. Highland Mini er meget velegnet til flerfarvestrik- eller hækling og strukturer. Fiber: 100% ren uld

læs om Highland Mini Garn

Island Garn

Om Island Garnet

Garnet er produceret på det skønne Island, og er af 100% uld. Garnet fås i 100 grams nøgler og strikkes på pinde 5-7, så det går hurtigt med denne kvalitet! Fiber: 100% uld.

læs om Island Garn

Kid Mohair Garn

Om Kid Mohair garnet

Kid Mohair garnkvaliteten er fnuglet og et oplagt garn at mikse med andre garnkvaliteter. Fiber: 70% Super Kid Mohair og 30% Mulberry-silke.

læs om Kid Mohair Garn

Lama Garn

Om lama garnet

Vores Lama Garn er et kvalitetsgarn med en kombination af lama og uld. Fiber: 50% lama og 50% højlandsuld fra Peru.

læs om Lama Garn

Merino Garn

Om merino garnet

Vores Merino Garn er fire-trådet kamgarn spundet af 80% langfibret merinould (superwash-behandlet) og 20 % nylon. Nylon indgår i garnet for at sikre en god slidstyrke, så garnet kan bruges til modeller, som kræver lidt mere robusthed. Merinoens farver er klare og matcher hinanden på kryds og tværs. Fiber: 80% Merino og 20% Nylon

læs om Merino Garn

Silk Linen Garn

Om Silk Linen Garnet

Vores Silk Linen er en skønt garn, som egner sig ideelt til forår og sommer. Garnet er en blanding af råhvid silke  med indfarvet hør i smukke, lyse farver. Det melerede udtryk gør garnet meget velegnet til ensfarvede modeller. Garnet fås i 50 grams nøgler, og består af 30% silke og 70% hør

læs om Silk Linen Garn

Shiny Cotton Garn

Om Shiny Cotton Garnet

Vores merceriseret bomuldsgarn har en smuk, blød overflade og fås i et væld af smukke farver. Shiny Cotton garnet er velegnet til alle former for hækling, men fungerer også rigtig godt til strik. Garnet fås i 50 grams nøgler og hækles/strikkes på nål/pinde 2,5 til 4, og består af 100% merceriseret bomuld.

læs om Shiny Cotton Garn

Uldbroderigarn

Om Uldbroderigarnet

Denne broderigarnkvalitet passer særdeles godt til eksempelvis korssting og stramaj.

læs om Uldbroderigarn
Ryd Alt

Dine favoritter

MIT KIT

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

EKSISTERENDE BRUGER

Er du allerede bruger, kan du logge dig ind her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×