Blow garn

Vores Blow garn er ny type garn, som er karakteriseret ved dets mange fine nuancer og tweed-agtige look. Garnet har fylde og struktur, så det egner sig særdeles godt til ensfarvede modeller. Blow er oplagt til alle former for strikket beklædning. Garnet er produceret til Kit Couture i det nordlige Italien.

Om Blow garnet

Vores Blow garn er ny type garn, som er karakteriseret ved dets mange fine nuancer. Garnet har fylde og struktur, så det egner sig særdeles godt til ensfarvede modeller. Blow er oplagt til alle former for strikket beklædning. Garnet er produceret til Kit Couture i det nordlige Italien. Garnet fås i 50 grams nøgler og strikkes på pinde 5,5 mm, og består af 37% alpaka, 26% uld, 2% viscose og 35% polyamide.

alt-text

EKSEMPel MED BLOW Garn

Blow garn

FAKTA OM blow GARN

Kit Couture Garn

SPECIFIKATIONER
Fibre: 37% alpaka, 26% uld, 2% viscose og 35% polymide
Løbelængde: 175 meter
Strikkepinde: 5,5 mm
Vægt per nøgle: 50 gram

Kit Couture Garn

STRIKKEFASTHED
18 masker og 24 pinde på pind 5,5 mm svarer til 10 x 10 cm.

Dog kan der være andre strikkefastheder i udvalgte opskrifter, hvis der eksempelvis strikkes flerfarvet eller med flere garner.

Kit Couture Garn

VASK
Vi anbefaler, at du vasker Blow Garnet i hånden.

Centrifuger derefter let (ca. 800 omdrejninger), og lad arbejdet tørre liggende fladt på et håndklæde.

Presses vandet ud af arbejdet ved at rulle det i et håndklæde, sørg da for at ryste det godt før og under tørring for at genskabe garnets volume og strukturen.

MATERIALER TIL BLOW GARNET

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×