OM KIT COUTURE

Kit Couture er sat i verden for at give dig et smukt og inspirerende tilbud til din kreative fritid. Vores grundidé er at levere et samlet kit med alt, hvad du skal bruge til at komme i gang med dit unikke håndarbejde. Deraf vores navn: Kit Couture.

Mere om Kit Couture

At beskæftige sig med håndarbejde har så mange fordele - alt fra at det er bæredygtigt, tilfredsstillende og sjovt at skabe sit eget tøj, til at det er meditativt og sundt for krop og sjæl. Vores ambition er at skabe design til strik, hækling og broderi, som er interessant og nyskabende. Og også at motivere dem, der ikke tidligere har lavet håndarbejde til at komme i gang og få fornemmelsen af skaberglæde samt få et indblik i en spændende verden.

alt-text

DIT KIT COUTURE 
Vores ambition er at skabe design til strik, hækling og broderi, som er interessant og nyskabende. Vi gør det nemt for dig at komme i gang. Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan vi tilbyde håndarbejdsmodeller, der matcher lige præcis dit niveau og dine ønsker. Du kan enkelt bestille her på vores site med hurtig levering.

Vi gør en dyd ud af, at vores opskrifter er pædagogiske og kvalitetstestede. Vi er selvfølgelig til rådighed på alle tænkelige kanaler for at hjælpe dig videre, hvis der er noget, du vil spørge om.

Det er vigtigt for os, at du kommer succesfuldt i mål med dit håndarbejde, og det giver dig lyst og mod på at gå videre med dit næste projekt. Vi håber meget, at du vil blive inspireret til et håndarbejde fra os!

Kit Couture

En af Kit Coutures vigtige grundpiller er selve designprocessen. Vi bruger mange ressourcer på at udvikle unikke designs, som er baseret på et koncept eller en historie. Designet må dog aldrig mere indviklet, end at vi er sikre på, at du kommer sikkert i hus med dit håndarbejde.

KOM OG BESØG OS!

Vores butik er overvejende en online butik, men vi har selvfølgelig også en fysisk butik, hvor du kan komme og se alle vores modeller. Og ikke mindst mærke alle garnkvaliteterne. 

Vores adresse er Vesterbrogade 165, 1800 Frederiksberg, som er placeret midt i København. 

Vi har åbent:
Mandag kl. 12-18
Tirsdag kl. 12-18
Onsdag Lukket
Torsdag kl. 12-18
Fredag kl. 12-18
Lørdag kl. 10-14

Kit Couture

TEAMET BAG

Line Rix

Founder Line Rix

Rachel Søgaard

Partner og designer Rachel Søgaard

Designer Tine Winther

Projektleder Anna Louise Poulsen

Designer Marianne Nørbo

Content Creator Line Christensen

Ekspedient Matilde Märcher

Ekspedient Freja Meiltoft Ovesen

Administrativ Assistent Iben Vibe Skovgaard

Detail Assistent Anna Ditte Knudsen

Piccoline Marie Immisch

Piccoline Alberte Klarskov Kjersner

Partner og Interfacechef Peter Solow

Troels Larsen

Partner og Udviklingschef Troels Larsen

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×