Er du vores nye praktikant?

Vi søger en engageret og dygtig praktikant, som i efterårssemesteret 2021 har lyst til at lære en masse - og som kan være med til at udvikle os som forretning.

Du kommer til at lære en masse om kommunikation, markedsføring, e-commerce, salg og meget andet. Vi er en ung, ambitiøs virksomhed med masser af energi og startup-kultur.

alt-text

DINE OPGAVER

Har du flair for marketing, kommunikation og tekstproduktion, og kan du omsætte denne passion til at skabe gode kundeoplevelser? Så er det netop dig, som vi søger på vores team. 

Du er ikke bange for at løse mange forskellige opgaver, du har gå-på-mod, og du har stor lyst til at lære en masse.

 

VI TILBYDER

Du vil lære en masse om, hvad det vil sige at være i en ung virksomhed, med flad struktur, der arbejder med design, mode og håndarbejde. Du får de bedste kollegaer, som gerne vil lære fra sig.

Da vi er en mindre virksomhed, er der ikke langt fra idé til handling. Du får derfor rig mulighed for at være med til at realisere allerede eksisterende tiltag, som vi har på tegnebrættet såsom abonnementer, online workshops og meget mere. Derudover, er vi altid åbne overfor de idéer, som du måtte have.

 

VI ØNSKER

- Du kan skriftligt kommunikere fejlfrit, flydende og forståeligt på både dansk og engelsk.

- Du kan skrive med og fastholde en tone of voice på tværs af medier og sprog.

- Du kan kommunikere i øjenhøjde med både nye og eksisterende kunder.

- Du har en kreativ tilgang til udvikling af nye projekter og er fuld af idéer til den bedst mulige kommunikation til vores kunder på tværs af produkter.

- Det er en fordel, hvis du er vild med håndarbejde eller design.

VI FORVENTER

- Du er studerende på en relevant uddannelse inden for marketing, kommunikation, journalistik eller lignende.

- Du har stor interesse for skriftlig kommunikation. 

- Du brænder for at skabe den gode kundeoplevelse.

- Du er initiativrig og kan arbejde selvstændigt.

- Du er en teamplayer, der trives med at arbejde i et dynamisk miljø.

ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketer Anna Louise Poulsen på tlf. 21514102 eller alp@kitcouture.dk

Er du interesseret i at være vores næste praktikant, så send os en mail med en ansøgning, dit CV og eventuelle eksempler på tidligere tekstopgaver til job@kitcouture.dk.

Vi leder efter en praktikant, som i efterårssemesteret 2021 kan blive en del af vores team.

Praktikforløbet strækker sig over 4-5 måneder med start i midt/slut august og svarer til 32-37 timer om ugen. Vi er naturligvis fleksible i forhold til eksaminer og øvrig studieaktivitet.

Ansøgningsfristen er den 30. juni 2021, og vi holder samtaler løbende.

Arbejdsstedet er Vesterbrogade 165, 1800 Frederiksberg. 

Om kit couture

Kit Couture er sat i verden for at tilbyde smukt og inspirerende tilbud til vores kunders kreative fritid. Vores grundidé er at levere et kit med alt, hvad der skal bruges for at komme i gang med et unikt stykke håndarbejde. Deraf vores navn: Kit Couture.

Det er vores mission at bringe håndarbejde ind i vores tidsalder og motivere nye generationer, som har lyst til at arbejde kreativt med sine hænder og samtidigt opnå slutprodukter, som de kan være stolte af.

Vi har en online webshop, hvorfra vi sender kits til hele verdenen - og en flagship store i København, hvor vi hjælper vores kunder, holder workshops, popups og meget andet.

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×