Er du vores nye shop manager?

Vi søger en engageret og dygtig shop manager, som kan være med til at udvikle vores butik - både online og fysisk.

Du kommer til at arbejde en masse med kunder, design, e-commerce, salg og meget andet. Vi er en ung, ambitiøs virksomhed med masser af energi og startup-kultur.

alt-text

VI SØGER EN SHOP MANAGER MED
PASSION FOR HÅNDARBEJDE!

Kit Couture søger en shop manager, som har lyst til at være med til at realisere vores drøm om at få endnu flere til at skabe smukt håndarbejde, inspireret af nordisk design.


Som shop manager har du ansvar for den daglige styring af butik og lager – både vores online shop og vores fysiske butik.


Vi tilbyder dig

Du får lært en masse om, hvad det vil sige at være i en ung virksomhed, der arbejder med design, mode og håndarbejde. Da vi er en lille virksomhed, er der ikke langt fra idé til handling, så du får rig mulighed for at realisere nye tiltag. Du får de bedste og dygtigste kollegaer.


Arbejdsopgaverne vil være

> Indkøb og kontakt til leverandører
> Styring af lager
> Pakning og koordinering af forsendelser fra vores online shop
> Håndtering af kundeservice via mail, telefon og butik
> Rådgive og betjene kunder om vores produkter fra vores butik
> Og meget andet…


Vi ønsker os, at du...

> Elsker håndarbejde – og ved rigtig meget om strik - også gerne hækling og broderi
> Får energi af at yde den bedste kundeservice og kan lide at rådgive om håndarbejde
> Har erfaring med butiksdrift fra detailhandlen - dog er erfaring fra en håndarbejdsbutik ikke et krav
> Kan kommunikere godt og sikkert på både dansk og engelsk
> Kan agere meget selvstændigt og tage egne initiativer
> Er positiv, engageret og er i besiddelse af god energi

 

Om stillingen
Arbejdsstedet er Vesterbrogade 165 på Frederiksberg. Stillingen er en fuldtidsstilling - eller minumum 30 timer. Som udgangspunkt vil arbejdstiden vil være i tidsrummet fra kl. 10 til kl. 18 på hverdage og lørdage fra kl. 10 til 14 (hver tredje lørdag fri) - og onsdag holder du fri. 

Dette kan godt ændre sig på sigt, hvis vores fysiske butik ændrer sine åbningstider. Starttidspunktet er den 1. december 2020 – eller tidligere.


Ansøgningen

Send gerne en mail med din ansøgning og dit CV til job@kitcouture.dk. Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020, og vi holder samtaler i uge 43.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at skrive til Line Rix på lri@kitcouture.dk. Alle ansøgninger behandles naturligvis med fuld fortrolighed.

Vi håber meget at høre fra dig! 

Om kit couture

Kit Couture er sat i verden for at skabe en helt ny type håndarbejdsvirksomhed.

Det er vores mission at bringe håndarbejde ind i vores tidsalder og motivere nye generationer, som har lyst til at arbejde kreativt med sine hænder og samtidigt opnå slutprodukter, som de kan være stolte af.

Vi har en online webshop, hvorfra vi sender kits til hele verdenen - og en flagship store i København, hvor vi hjælper vores kunder, holder workshops, popups og meget andet.

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×