vis flere billeder

Ammassalik Strik Sweater

Øvet

Vælg Størrelse

?

Vælg Farve

DIT KIT INDEHOLDER

  • Opskrift
  • Garn
  • Nål
  • Label

HAR DU HUSKET?

FRA DKK 980,00

Se flere billeder

Her kan du se alle detaljer om modellen.

Ammassalik Strik Sweater

Den smukke Ammassalik Sweater er designet med inspiration fra de farverige perlekraver, som i årtier har prydet grønlandske kvinder. Sweateren strikkes med to tråde - Highland og Kid Mohair - samt en tråd af Reused garnet. Reused garnet er et unikt garn af genanvendte fibre, som er designet og produceret af ANDEN OMGANG for Kit Couture.

Mere om Ammassalik Strik Sweater

Her kan du se alle detaljerne om modellen.

Om modellen

Ammassalik Sweateren strikkes i en kombination af vores Highland garn (100% uld), Kid Mohair (70% super kid mohair og 30% mulberry silke) og Reused (100% rester/blandede kvaliteter). Reused garnet er udviklet i samarbejde med ANDEN OMGANG.

Da Reused garnet er håndproduceret af genanvendte fibre betyder det, at garnets fibre er kortere. Garnet er sammensat af mange kvaliteter, hvilket betyder, at der kan forekomme lidt “løse tråde”.

Sweateren strikkes på rundpind 6 og 7 mm (40 cm) og rundpind 6 og 7 mm (80 cm). Husk at bestille pindene, da de ikke følger med i kittet.

Vi anbefaler, at du laver en strikkeprøve i teknikken og skyller den op for at sikre, at du rammer strikkefastheden og derved får den rette pasform.

Teknikken er flerfarvestrik med en tråd af Highland og en tråd Kid Mohair samt en tråd Reused garn.

Modellen fås i fire størrelser og fire farvekombinationer.

Redskaber

Rundpind Birketræ (40 cm) 6 mm Rundpind Birketræ (40 cm) 7 mm Rundpind Birketræ (80 cm) 6 mm Rundpind Birketræ (80 cm) 7 mm

Mål

        S     (M)      L       (XL)

A:    56    (58)    60     (62)   cm

B:   103  (111)  120   (128)   cm

C:   43     (44)   45     (46)    cm

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×