vis flere billeder

Eldey Strik Sjal

Øvet

Vælg Størrelse

?

Vælg Farve

DIT KIT INDEHOLDER

  • Opskrift
  • Garn
  • Nål
  • Label

HAR DU HUSKET?

DKK 545,00

Se flere billeder

Her kan du se alle detaljer om modellen.

Eldey Strik Sjal

Et stort, lækkert sjal er et must i enhver efterårs- og vintergarderobe. Eldey Sjalet er det skønneste sjal, som er både blødt og smukt med dens fine strukturmønster. Sjalet strikkes fra nakken og ud i en blanding af vores luksuriøse Kid Mohair og bløde Highland Mini, der kombineres i to matchende farver.

Mere om Eldey Strik Sjal

Her kan du se alle detaljerne om modellen.

Om modellen

Eldey Sjalet strikkes i en blanding af vores Kid Mohair garn (70% Kid Mohair og 30% Mulberry-silke) og Highland Mini garn (100% uld).

Eldey Sjalet strikkes på rundpind 6 mm (80 cm) og midlertidigt opslag laves på hæklenål 6 mm. Husk at bestille rundpinden og hæklenålen, da de ikke følger med i kittet.

Vi anbefaler, at du laver en strikkeprøve i teknikken og skyller den op for at sikre, at du rammer strikkefastheden og derved får den rette pasform.

Teknikken er strukturstrik i én tråd Highland Mini garn og en tråd Kid Mohair. Modellen strikkes oppefra og ned med udtagninger.

Modellen fås i én størrelse og otte farvekombinationer.

Redskaber

Rundpind Birketræ (80 cm) 6 mm Hæklenål (metal) 5,5 mm

Mål

     OS

A: 195 cm

Bag om designet

Mere om designet og materialerne

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×