vis flere billeder

Eldey Strik Sweater

Øvet

Vælg Størrelse

?

Vælg Farve

DIT KIT INDEHOLDER

  • Opskrift
  • Garn
  • Nål
  • Label
  • Knapper

HAR DU HUSKET?

FRA DKK 880,00

Se flere billeder

Her kan du se alle detaljer om modellen.

Eldey Strik Sweater

Eldey er en klassisk sweater, som strikkes i et elegant strukturmønster. Sweateren har en raffineret skulderkonstruktion - og fine slidser i siderne med knapper. Sweateren strikkes oppefra og ned i en blanding af vores luksuriøse Kid Mohair og bløde Highland Mini, der kombineres i to matchende farver.

Mere om Eldey Strik Sweater

Her kan du se alle detaljerne om modellen.

Om modellen

Eldey Sweateren strikkes i en blanding af vores Kid Mohair garn (70% Kid Mohair og 30% Mulberrysilke) og Highland Mini garn (100% uld).

Eldey Sweateren strikkes på rundpinde 5 mm (40 cm), 4 og 5 mm (60 cm), 5 mm (80 cm) samt strømpepinde 4 og 5 mm (hvis der ikke strikkes med "magic loop" teknik). Husk at bestille rundpindene, da de ikke følger med i kittet.

Vi anbefaler, at du laver en strikkeprøve i teknikken og skyller den op for at sikre, at du rammer strikkefastheden og derved får den rette pasform.

Teknikken er strukturstrik i én tråd Kid Mohair og én tråd Highland Mini. Stolperne i begge sider strikkes i rib og der monteres to knapper i hver side. Modellen strikkes oppefra og ned.

Modellen fås i fire størrelser og ti farvekombinationer.

Redskaber

Rundpind Birketræ (40 cm) 5 mm Rundpind Birketræ (60 cm) 4 mm Rundpind Birketræ (60 cm) 5 mm Rundpind Birketræ (80 cm) 5 mm

Mål

      S     (M)     L     (XL)     

A:  49   (52)    55    (57)  cm

B: 107 (116)  126   (133)  cm

C:  42   (42)    41    (41)  cm

Bag om designet

Mere om designet og materialerne

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×