vis flere billeder

Kulusuk Strik Bluse

Let øvet

Vælg Størrelse

?

Vælg Farve

DIT KIT INDEHOLDER

  • Opskrift
  • Garn
  • Nål
  • Label

HAR DU HUSKET?

FRA DKK 580,00

Se flere billeder

Her kan du se alle detaljer om modellen.

Kulusuk Strik Bluse

Kulusuk Blusen er meget velegnet til alle efterårets og julens festlige begivenheder. Du kan bruge den fine bluse sammen med Kulusuk Nederdelen - eller sammen med et par smarte bukser. Blusen strikkes oppefra og ned i glatstrik med strukturmønster på den nederste del af blusen. Du broderer mønstret med lækker Kid Mohair garn og glimtende Shimmery Mini garn efter et diagram, som følger med i kittet.

Mere om Kulusuk Strik Bluse

Her kan du se alle detaljerne om modellen.

Om modellen

Kulusuk Blusen strikkes i vores bløde Highland Mini (100% uld), og broderes med Kid Mohair (70% kid mohair og 30% mulberry-silke) og Shimmery Mini (45% polyamid og 55% metallisk polyester). 

Blusen strikkes på rundpinde 3 og 3,5 mm (40 og 80 cm) samt strømpepinde 3 mm og 3,5 mm (hvis der ikke strikkes med "magic loop" teknik). Husk at bestille rundpindene, da de ikke følger med i kittet

Vi anbefaler, at du laver en strikkeprøve i teknikken for at sikre, at du rammer strikkefastheden og derved får den rette pasform.

Teknikken er glat- og strukturstrik, som strikkes med en tråd Highland Mini garn. Modellen strikkes oppefra og ned. Afslutningsvist broderes mønsteret med to tråde Kid Mohair og en tråd Shimmery Mini efter et diagram, som følger med i kittet.

Modellen fås i fire størrelser og seks farver.

Redskaber

Rundpind Birketræ (40 cm) 3 mm Rundpind Birketræ (40 cm) 3,5 mm Rundpind Birketræ (80 cm) 3 mm Rundpind Birketræ (80 cm) 3,5 mm

Mål

       S     (M)     L     (XL)

A:   55   (55)    57    (59)     cm

B:   97  (105)  113   (115)    cm 

C:   43   (43)    43    (43)     cm

Bag om designet

Mere om designet og materialerne

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×