Lær at hækle

Dato

UNDERVISER

Rachel Søgaard

STED

Frederiksberg Allé, 1820 Frederiksberg C

DKK 375,00

Om kurset

Denne workshop kan du være med til, selvom du aldrig har haft en hæklenål i hånden - eller hvis du gerne vil have tips til alle basisteknikkerne inden for hækling.

På denne workshop lærer du følgende:
- Opslagning
- Hækle fastmasker, halve stangmasker, stangmasker
- Magisk ring
- Udtagning og indtagning
- Farveskift
- Hæklefasthed

Om underviseren
Rachel Søgaard har mange års erfaring som strikdesigner for flere af de danske håndarbejdsmagasiner og garnfirmaer. Derudover har Rachel undervist i strik, hækling og tunesisk hækling rundt om i landet. Alt fra Skals Håndarbejdshøjskole til strikfestivalerne, hvad enten det er på Fanø eller Bornholm. Endelig er Rachel en del af Kit Coutures faste desigteam, så hun kender alle vores modeller.

Materialer

Prisen inkluderer alle de materialer, du skal bruge til workshoppen. Du får hæklenål, garn og stofpose sammen med en mappe med undervisningsmateriale, som du kan bruge efter workshoppen. 

Der vil blive serveret kaffe og the med frugt og småkager.

Det med småt

  • Ved tilmeldingen betales det fulde beløb, og tilmeldingen er bindende. 
  • Du får en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. Beløbet tilbagebetales ved afbud senest 14 dage før workshoppen. 
  • Du er velkommen til at give pladsen væk til en anden person, hvis du bliver forhindret i at deltage efter din tilmelding. Skriv til hey@kitcouture.dk, hvis du ønsker at en anden person skal deltage - eller har spørgsmål til workshoppen. 
  • Der er max. 12 deltagere på denne workshop.
  • Du får en mail et par dage inden workshoppen med de praktiske oplysninger.
  • Workshoppen finder sted hos Kit Couture, Frederiksberg Allé 42B, 1820 Frederiksberg C.

Ryd Alt

Dine favoritter

MIT KIT

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”Mit KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”Mit KIT” vil du snart få adgang til vores interaktive opskrifter, som du vil kunne se på din mobil eller iPad. Du får også invitation til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at se dig i ”Mit KIT”!

EKSISTERENDE BRUGER

Er du allerede bruger, kan du logge dig ind her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×