vis flere billeder

Mors Dag Kit

Vælg farve

Vælg antal

1

Mors Dag er lige om hjørnet og vi glæder os at hylde alle vores seje mødre! Til denne dag, har vi - som noget helt nyt og specielt - udviklet et Mors Dag kit! Mors Dags kittet byder på både strik og lidt lækkerier. Det er fint pakket ind i en lyserød kasse med silkebånd om - og et fint kort fra dig til din mor med ønske om en glædelig Mors Dag.

DKK 300,00

MORS DAG KITTET INDHOLDER

Kittet indeholder garn og opskrift til vores smukke Eldey Strømper, en lækker håndlotion fra HUMDAKIN samt økologiske luksuschokolader fra Summerbird. Den perfekte Mors Dag gave til håndarbejdsentusiasten! 

Kittet er fint pakket ind i en lyserød kasse, silkebånd og et fint kort fra dig til din mor med ønske om en glædelig Mors Dag

FARVEVALG

Du kan vælge mellem otte forskellige farver af Eldey Strømperne til dette Mors Dag kit, så du blot skal vælge den farve, som du tror, din mor vil synes bedst om. 

FORSENDELSE

Vi sender Mors Dags kittet med GLS Hjemmelevering direkte hjem til din mors adresse i Danmark, så din gave er fremme inden Mors Dag søndag den 9. maj 2021. Sidste frist for bestilling er tirsdag den 4. maj.  

Du skal blot angive dine egne informationer i faktureringsoplysinger, mens du skal huske at angive din mors navn adresse i leveringsinformationer.

DET PRAKTISKE

- Prisen er kun 300 DKK inkl. fragt - og du sparer 102 DKK!

- Din mor kan bytte garnerne til andre farver ved fremvisning af ordrenummer. 

- Det øvrige indhold i Mors Dag kittet kan ikke byttes.

- Strikkepinde er ikke inkluderet i kittet.

- Pengene trækker vi naturligvis først, når vi sender kittet i starten af maj 2021

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×