Molla Mills

Vores forårs- og sommerkollektion 2021 byder på et spændende samarbejde med den finske designer Molla Mills! Molla er en mester i alle former for hækling og ypperlig til at designe flotte, grafiske mønstre i smukke farvesammensætninger.

Molla Mills bor i Kurikka i Finland, og arbejder til dagligt i hendes studie i Helsinki. Dog går meget af året med rejser jorden rundt, hvor hun også underviser i hendes fantastiske designunivers verden over. Inspirationen til kollektionen for Kit Couture fandt Molla under en rejse til Latinamerika.

Molla er nysgerrig på verden, hvilket ikke blot kommmer til udtryk i hende hækleunivers, men ligeledes i hende flair for materialer.

Mollas samler på garn fra hendes mange rejser, og siden 2014 har hun ført sin helt egen garnlinje i samarbejde med Suomen Lanka.

Udover at designe smukke hæklerier, har Molla Mills siden 2013 skrevet og udgivet over 25 bøger, der er oversat til alverdens sprog, hvoraf der kan findes tre på dansk.

Skitse til Kimito Tasken

Molla Mills har en Master i kunst, og hendes første bog om hækling blev forfattet som en afhandling i 2013.

MODELLER af MOLLA MILLS

Ryd Alt

Dine favoritter

VIL DU VÆRE MED I MIT KIT?

Så snart du har købt hos Kit Couture, anbefaler vi dig, at du bliver en del af ”MIT KIT”, hvor du får din personlige side med særlige fordele. 

I ”MIT KIT” har du et overblik over dine bestillinger, som sker gennem vores webshop. Derudover kan du downloade gratis opskrifter til dine garnrester. Du får også invitationer til særlige KIT arrangementer og meget andet spændende.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ”MIT KIT”!

ALLEREDE MEDLEM AF MIT KIT

Hvis du allerede er bruger, kan du logge her:

Login Har du glemt dit password?
×

Kit Nyt

Velkommen!

Du er nu tilmeldt KIT NYT.

×