Skip to main content
FULD BYTTE- OG RETURRET / VI SENDER DAGLIGT / FRI FRAGT OVER 499 DKK

Hvis du køber for over 750 DKK, betaler vi altid fragten.

Ja, du kan altid bytte dine bestillinger hos Kit Couture. Du kan enten få pengene retur eller bytte til et andet produkt.

Du kan bytte et kit, hvis det ikke er taget i brug. Hvis du er påbegyndt kittet og vælger ikke at gøre det færdigt, er du altid velkommen til bytte de ubrugte garnnøgler, men ikke resten af kittet såsom opskrift, knapper etc. Ved returnering skal du altid fremvise en kvittering eller ordrebekræftelse.

Læs mere om bytte og returnering her.

Ja, det er der. Det eneste, som du skal tilvælge, er eventuelle redskaber såsom strikkepinde, en hæklenål eller monteringspude. Grunden hertil er, at mange af vores kunder allerede ejer diverse redskaber i forvejen.

Det er der to grunde til. Dels er der forskel på, hvor fast eller løst man strikker. Dels kan det være, at du allerede har strikkepinde.

JA! Vi sætter en ære i at lave letlæselige opskrifter. Dog anbefaler vi, at du starter med et kit, som har niveauet "Begynder".

Derudover tilbyder vi forskellige guides, så vi er sikre på, at du kommer sikkert i mål med dit håndarbejde. Find alle vores guides her.

Nej! Vi sælger samlede kits, der indeholder alt, du skal bruge for at komme godt i mål med dit håndarbejdsprojekt. Dog skal du tilvælge eventuelle redskaber til dit kit.

Ja, du er altid meget velkommen til at komme og besøg vores butik. Her kan du se alle vores modeller og garner. Du finder os på Vesterbrogade 165, 1800 Frederiksberg.

Vi sælger vores opskrifter sammen med garnerne, som et kit, da vi ønsker, at du får det bedst mulige resultat.

Tak for din henvendelse! Vi vender tilbage hurtigst muligt. Tak for din tilmelding Tak! Vi giver dig besked, når varen er tilgængelig. Det maksimale antal produkter er allerede blevet tilføjet. Der skal kun tilføjes et produkt mere til kurven. Der er kun [num_items] produkter tilbage at lægge i kurven.