Skip to main content
FULD BYTTE- OG RETURRET / VI SENDER DAGLIGT / FRI FRAGT OVER 499 DKK

FORSENDELSE

Vi sender inden for 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med dit håndarbejde.

RETURNERING

Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb hos Kit Couture. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den/de bestilte varer, kan du sende dem tilbage og få pengene retur eller byttet til et andet produkt. Der er ingen frist for returnering.

Du kan bytte et samlet kit, hvis det ikke er taget i brug. Hvis du er påbegyndt kittet og vælger ikke at gøre det færdigt, er du altid velkommen til bytte de ubrugte garnnøgler, men ikke resten af kittet såsom opskrift, knapper etc.

Ved returnering skal du altid fremvise/vedlægge en kvittering eller ordrebekræftelse. Sendes de returnede varer til Kit Couture med post, skal disse sendes direkte til vores adresse på Vesterbrogade 165, 1800 Frederiksberg.

Hvis du returnerer en vare som følge af defekt eller anden reklamation, refunderer vi dine omkostninger ved at fremsende varen til Kit Coutures returadresse, såfremt reklamationen accepteres. Vi betaler portoen for at sende den udbedrede eller nye vare tilbage til dig.

Tak for din henvendelse! Vi vender tilbage hurtigst muligt. Tak for din tilmelding Tak! Vi giver dig besked, når varen er tilgængelig. Det maksimale antal produkter er allerede blevet tilføjet. Der skal kun tilføjes et produkt mere til kurven. Der er kun [num_items] produkter tilbage at lægge i kurven.